Beschrijving

In een aantrekkelijke rustige woonomgeving met vrijstaande woonhuizen staat dit markante royale woonhuis op een kavel van ruim 700 m2 De woning is gebouwd in 1995 en telt een aantal bijzondere pluspunten zoals een grote slaapkamer en badkamer op de b.g.g. , een mooie inbouw keuken geplaatst in 2018, de inpandige berging en een tuingerichte woonkamer met royaal lichtinval.
Voorts bevindt zich op de kavel een losstaande garage met spiltrap naar de zolder. Hier zou zomaar een mantelzorg appartementje in kunnen worden gerealiseerd. In de tuin een zwembad met een doorsnede van plm 6 meter. Pomp, filters en andere toebehoren bevinden zich in het ‘pomphuisje’. De achtertuin grenst aan de tuin van het voormalig klooster, met een fraai bomenbestand. Bij het zwembad staat een geïsoleerde blokhut, geknipt voor een sauna.

Indeling

Via de overdekte entree naar de hal met gastentoilet, meterkast, (10 groepen), trapopgang en doorgang naar de kamer. De woonkamer is uitgevoerd in een royale L vorm en is v.v. openslaande deuren naar het terras. Tevens bevindt zich hier een schouw voor een open haard of houtkachel met een rookkanaal.  De ramen zijn voorzien van rolluiken of zonwerende screens. Op de vloer ligt een keurig laminaat. Van hieruit is de slaapkamer te bereiken, wat gezien de afmeting een master bedroom genoemd mag worden (5 x 5.8 mtr) Aan drie zijden ramen, met rolluiken uitgevoerd, en een terrasdeur naar de overkapping. Vanuit de woonkamer naar de half open keuken die er nog compleet  nieuw uitziet. Zeer veel kastruimte, groot L-vormig granito aanrechtblad en inbouwapparatuur van Etna, inclusief een oven op ooghoogte. De badkamer op de b.g.g. bevindt zich tussen de keuken en de berging en is v.v. een douche en een wastafelmeubel. De berging tot slot zou ook dienst kunnen doen als garage en heeft een op afstand bedienbare sectionaaldeur.

Eerste verdieping

Via de overloop zijn 3 slaapkamers bereikbaar, resp. 7.7, 16.5 en 10.6 m2. De kleinste is in gebruik als kleed/kastenkamer. De voorslaapkamer met ingebouwde schuif deur kast heeft rolluiken en de velux dakramen zijn v.v. van zonwering rolgordijnen. Een mooi uitgevoerde comfortabele badkamer (8 m2) completeert de verdieping en is v.v. een ligbad, douchehoek, toilet en een wastafel meubel

Tweede verdieping

Via een vlizo trap bereikbare zolderberging met een vloeroppervlakte van 4 x 5 mtr.

Tuin

Tuin met diverse terrassen waarvan 1 overdekt. Verder zoals vermeld een octogoon (8 hoekig) zwembad met pomp en filtersysteem. Een blokhut en een grote vrijstaande garage met overkapping. Dit gebouw is v.v. een met pannen bedekt tentdak met dakkapel. Object kan voor diverse doeleinden worden gebruikt.
Een grondwater beregeningspomp is voorzien

Bijzonderheden

-Rustige ligging, autoluwe wijk.
-Tuin met privacy, geen achterburen.
-Goede isolatie, vloer, muur dak en glas
-Parkeergelegenheid op eigen grond
-Gemetselde poortportalen t.b.v. toegangspoorten en keurig sier hekwerk aan de straatkant.
-de woning is grotendeels v.v. rolluiken (ged. elektrisch);
-onderhoudsarme bakgoten (kunststof) en boeidelen;
-verwarming middels CV-radiatoren (HR Combi, 2009, eigendom);
-inpandige garage is ca 20m² groot en biedt de mogelijkheid voor realisatie van een voor u passend alternatief
- Centrum met alle voorzieningen is op korte afstand gelegen ; Bos/natuurgebied in onmiddellijke nabijheid;

Kenmerken