Nieuws

 • Ymere verkoopt ontwikkellocatie Krimp Zaandam
  on 17 november 2021 at 08:36

  In 2008 kocht Ymere het pand aan Krimp 3 in Zaandam met het plan om er sociale huurwoningen te realiseren. Inmiddels is Ymere niet meer actief in Zaandam. Daarom heeft Ymere besloten om de locatie Krimp te verkopen.

 • Formerende partijen zien Flevoland als oplossing voor zowel stikstofcrisis als woningnood
  on 17 november 2021 at 08:28

  Boeren die nu nog in kwetsbare natuurgebieden zitten, moeten naar Flevoland verhuizen. Dat willen de formerende partijen graag, meldt de Telegraaf. Daarnaast wil het nieuwe kabinet een nieuwe woonminister inzetten om het woningtekort te verminderen door Flevoland aantrekkelijker te maken.

 • Rotterdam voert als eerst per 1 januari 2022 opkoopbescherming in
  on 17 november 2021 at 08:11

  Rotterdam is de eerste gemeente in Nederland die de Opkoopbescherming invoert. Per 1 januari 2022 is het in 16 wijken alleen mogelijk om een woning te kopen als de koper er zelf gaat wonen. Een woning verhuren mag dan alleen onder strenge voorwaarden.

 • Fiscaal transparant fonds? Vergeet geen toestemming te vragen!
  on 17 november 2021 at 08:00

  Vastgoedbeleggingsfondsen worden regelmatig fiscaal transparant gestructureerd. Fiscale transparantie is bij oprichting relatief eenvoudig te creëren. Het fonds vervolgens gedurende de gehele looptijd fiscaal transparant houden, blijkt in de praktijk echter een grotere uitdaging. In dit artikel gaan Drs. Bram Bemelen en Ricardo de Jong van BDO in op fiscale transparantie, de relevante voorwaarden en recente ontwikkelingen op dit vlak.

 • Start bouw 68 sociale huurappartementen in Offem Zuid Noordwijk
  on 17 november 2021 at 07:45

   Aan de rand van de groene nieuwbouwwijk Offem Zuid in Noordwijk komen nieuwe betaalbare huurwoningen. Wethouder Alkemade gaf het startsein voor de bouw van 68 sociale huurappartementen. 

 • The Health House opent nieuwe winkel aan Bos en Lommerplein in Amsterdam
  on 16 november 2021 at 15:10

  KroesePaternotte heeft The Health House geadviseerd bij de huur van een nieuw winkelpand aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam. Op deze locatie zal The Health House binnenkort haar achtste fysieke winkel in Nederland openen.

Vastgoed Actueel Onafhankelijk platform voor woonmakelaars

Woonomgeving

Hierna volgt een overzicht met interessante links van onze marketingpartners. Shop Exclusief Dutch Design Online. De grootste collectie Dutch Design vind je hier! Koop bijzondere producten van uitsluitend Nederlandse ontwerpers en merken online. Snuffel door onze bijzondere selectie Dutch Design lampen, stoelen, banken, vazen, krukjes, kussens & kleden, meubels en tafels van bekende merken en getalenteerde ontwerpers en geef je interieur of project een héél bijzonder Hollandsch tintje. Een keuken op maat laten maken kunt u het best overlaten aan een specialist. Het liefst leeft u in een omgeving die volledig aansluit op uw wensen. Om die reden is het ook absoluut aan te raden om voor een keuken op maat te gaan. Emmen: Een stad om van te houden. Alles over, en in Emmen op Emmen 0591. Op Bedrijven Emmen staan Emmense top-bedrijven die zich op hun eigen bedrijfspagina aan u presenteren. Hier ziet u ook het laatste nieuws over evenementen, kunt u een restaurant kiezen of plannen maken om eens lekker te gaan winkelen. emmen0591.nl gaat voor kwaliteit en daarom geven de bedrijven precies aan waar ze het állerbeste in zijn.

Nieuwe woning

De laatste woontrends lees je op nieuwewonen.nl. Ben je meer specifiek geïnteresseerd in keukentrends en keukenrenovaties kijk dan eens op deze site voor meer over keukens. Ben jij een echte doe-het-zelver die het grootst aan gaat pakken na de aankoop van een nieuwe woning, dan kun je niet zonder een bouwblog. Wilt u goedkoop uw huis taxeren? Op onze website vind u eenvoudig en snel een goedkope taxatie voor uw woning: https://www.taxatietarieven.nl. Het is lastiger dan ooit om een woning te kopen. Er wordt met enorme bedragen overboden en er zijn zeer veel woningzoekers. Speciaal hiervoor hebben we een training ontwikkeld op https://www.liberoaankoop.nl/webinar. We zien regelmatig dat mensen zichzelf buitensluiten na het kopen van een nieuwe woning. Mensen moeten nog wennen aan de nieuwe sleutels en dit gaat wel eens mis. Heb je een slotenmaker nodig om dit op te lossen? Bel dan Slotenmaker Amersfoort. Wat niet mag ontbreken aan de nieuwe woning is een fijn bed, daarom is een boxspring aanbieding altijd welkom.

Makelaars

Online is veel te vinden over makelaars. Diverse makelaarskantoren zijn gevestigd door het hele land. Een specifiek overzicht van makelaars in Emmen kun je vinden op emmen.linkhotel.nl. Een iets bredere scope van makelaars staat op makelaars-drenthe.linkhotel.nl. En een landelijk overzicht van de beste makelaars vind je op makelaars.linkhotel.nl.