Nieuws

 • Explosief gestegen hypotheekrente maakt nieuwbouwwoningen onbereikbaar voor kopers
  on 19 september 2022 at 13:20

  Door de snel dalende koopkracht en de explosief gestegen hypotheekrentestand worden nieuwbouwwoningen voor veel kopers onbereikbaar. Als gevolg van de fors gestegen materiaalprijzen besluiten sommige ontwikkelaars bovendien om projecten uit te stellen tot betere tijden. Dit is een ramp voor woningzoekenden, omdat de schaarste op deze manier alleen maar toeneemt.

 • Valley officieel geopend
  on 19 september 2022 at 12:46

  De bouw van Valley duurde vier jaar, waarna de eerste bewoners en ondernemers eind 2021 hun intrek namen in het gebouw. Met de openingsceremonie van afgelopen vrijdag door RJB Group of Companies en vastgoedontwikkelaar EDGE is het project eindelijk klaar en kunnen bewoners en bezoekers van Amsterdam er volop van genieten.

 • Woonzorg Nederland start met de verhuur van hoogbouw De Zuiderhoek
  on 19 september 2022 at 12:26

  Op 6 september werd, na De Gemzen, nu ook het hoogbouwcomplex De Zuiderhoek bouwkundig opgeleverd aan Woonzorg Nederland die het zal aanbieden in verschillende huurklassen. 

 • Stijgende rente doet pijn bij winkelvastgoedfondsen
  on 19 september 2022 at 11:53

  Zakenbank Kempen & Co heeft het advies voor winkelvastgoedfonds Vastned verlaagd naar verkopen. Reden is onder meer dat Vastned 80% van de schuld in 2024 moet herfinancieren. 

 • Plannen sociale huurwoningen Hyde Park deze week besproken in gemeenteraad
  on 19 september 2022 at 11:20

  Deze week buigt de gemeenteraad van de Haarlemmermeer zich over twee bestemmingsplannen binnen het woningbouwproject Hyde Park. Het betreft  twee deelplannen voor 124 sociale huurappartementen en 580 studentenwoningen in Hoofddorp. 

 • Economen zien kans op recessie steeds groter worden
  on 19 september 2022 at 10:55

  Economen menen dat de kans dat de eurozone in een recessie gaat belanden, op 80% ligt. Dat blijkt uit een rondgang die Bloomberg onder economen heeft gedaan. 

Vastgoed Actueel Onafhankelijk platform voor woonmakelaars

Woonomgeving

Hierna volgt een overzicht met interessante links van onze marketingpartners. Shop Exclusief Dutch Design Online. De grootste collectie Dutch Design vind je hier! Koop bijzondere producten van uitsluitend Nederlandse ontwerpers en merken online. Snuffel door onze bijzondere selectie Dutch Design lampen, stoelen, banken, vazen, krukjes, kussens & kleden, meubels en tafels van bekende merken en getalenteerde ontwerpers en geef je interieur of project een héél bijzonder Hollandsch tintje. Een keuken op maat laten maken kunt u het best overlaten aan een specialist. Het liefst leeft u in een omgeving die volledig aansluit op uw wensen. Om die reden is het ook absoluut aan te raden om voor een keuken op maat te gaan. Emmen: Een stad om van te houden. Alles over, en in Emmen op Emmen 0591. Op Bedrijven Emmen staan Emmense top-bedrijven die zich op hun eigen bedrijfspagina aan u presenteren. Hier ziet u ook het laatste nieuws over evenementen, kunt u een restaurant kiezen of plannen maken om eens lekker te gaan winkelen. emmen0591.nl gaat voor kwaliteit en daarom geven de bedrijven precies aan waar ze het állerbeste in zijn.

Nieuwe woning

De laatste woontrends lees je op nieuwewonen.nl. Ben je meer specifiek geïnteresseerd in keukentrends en keukenrenovaties kijk dan eens op deze site voor meer over keukens. Ben jij een echte doe-het-zelver die het grootst aan gaat pakken na de aankoop van een nieuwe woning, dan kun je niet zonder een bouwblog. Wilt u goedkoop uw huis taxeren? Op onze website vind u eenvoudig en snel een goedkope taxatie voor uw woning: https://www.taxatietarieven.nl. Het is lastiger dan ooit om een woning te kopen. Er wordt met enorme bedragen overboden en er zijn zeer veel woningzoekers. Speciaal hiervoor hebben we een training ontwikkeld op https://www.liberoaankoop.nl/webinar. We zien regelmatig dat mensen zichzelf buitensluiten na het kopen van een nieuwe woning. Mensen moeten nog wennen aan de nieuwe sleutels en dit gaat wel eens mis. Heb je een slotenmaker nodig om dit op te lossen? Bel dan Slotenmaker Amersfoort. Wat niet mag ontbreken aan de nieuwe woning is een fijn bed, daarom is een boxspring aanbieding altijd welkom.

Makelaars

Online is veel te vinden over makelaars. Diverse makelaarskantoren zijn gevestigd door het hele land. Een specifiek overzicht van makelaars in Emmen kun je vinden op emmen.linkhotel.nl. Een iets bredere scope van makelaars staat op makelaars-drenthe.linkhotel.nl. En een landelijk overzicht van de beste makelaars vind je op makelaars.linkhotel.nl. Het is belangrijk voor een makelaar om netjes en professioneel voor de dag te komen. Denk hierbij aan bedrukte bedrijfskleding, bijvoorbeeld een mooie polo bedrukt met logo. De eerste indruk is namelijk erg belangrijk. Een interessant artikel, met tips over het kiezen van een goede makelaar kun je lezen bij Beste-keus. Naast een makelaar heb je een goede boekhouder nodig, zoals bijvoorbeeld boekhouder Den Haag of B2B telemarketing.