Nieuws

 • Andrea Scepanovic nieuwe Leasing Manager bij Schiphol Commercial Real Estate 
  on 11 mei 2022 at 14:53

  Schiphol Commercial Real Estate verwelkomt Andrea Scepanovic in haar nieuwe functie van Leasing Manager. Bij de business area Commercial Real Estate is Andrea verantwoordelijk voor de verhuur van nieuwe kantoorontwikkelingen en bestaande kantoor- en bedrijfsruimtes. 

 • Kabinet streeft naar 30% sociale huur per gemeente
  on 11 mei 2022 at 14:39

  Het kabinet vindt dat er binnen Nederland een betere verdeling moet komen als het gaat om het aantal sociale huurwoningen in de woningvoorraad. Het streven is dat alle gemeenten naar 30% sociale huurwoningen toegroeien. 

 • Aantal verkochte nieuwbouwwoningen 11% lager dan een jaar geleden
  on 11 mei 2022 at 12:22

  In het eerste kwartaal van 2022 werden er 9.238 nieuwbouw koopwoningen verkocht. Dat aantal is 11% lager dan een jaar eerder, maar nog wel 5% hoger dan het langjarig gemiddelde. Woningmarktonderzoeker Jannes van Loon: “Wat bij deze cijfers opvalt is dat de broodnodige versnelling ontbreekt. Het kleine plusje staat in schril contrast tot de verdrievoudiging in het aantal inschrijvers op nieuwbouwprojecten van 83.000 eind 2019 naar 232.000 begin 2022.”

 • Pijnlijke fout: nieuwbouw basisschool verkeerd om gebouwd
  on 11 mei 2022 at 11:51

  Afgelopen maandag is er een fout geconstateerd bij de bouw van een nieuwe school in Oost-Souburg. Een pijnlijke blunder, want de fout is door het personeel van de school zelf gesignaleerd.

 • QO Hotel in Amstelkwartier verkocht en gaat verder als Ruby Emma Hotel
  on 11 mei 2022 at 11:07

  Het voormalige QO Hotel in het Amstelkwartier zal worden omgedoopt tot Ruby Emma Hotel en worden geëxploiteerd door de Ruby Group. Het is het eerste hotel van de keten in de Nederlandse hoofdstad. 

 • Amerikaanse feestwinkelketen Partyland opent eerste Nederlandse winkel in Breda
  on 11 mei 2022 at 09:41

  De Amerikaanse feestwinkelketen PartyLand gaat in juni 2022 haar eerste Nederlandse winkel openen. Het bedrijf gaat zich in de Ginnekenstraat in Breda vestigen.

Vastgoed Actueel Onafhankelijk platform voor woonmakelaars

 • Campagne: meld misstanden in vastgoed
  by Petra Frans on 11 mei 2022 at 13:18

  Meld Misdaad Anoniem (M.) en de gemeente Amsterdam roepen partijen in de vastgoedsector op om misdaad anoniem te melden. NVM, VBO, Vastgoed Pro en Makelaarsvereniging Amsterdam steunen deze campagne. Lees meer

 • Financieel risico voor woningbezitter neemt af
  by Petra Frans on 11 mei 2022 at 09:08

  Een woning bezitten levert steeds minder financiële risico’s op. Er staan bijna geen huizen meer onder water. Bovendien is de hypotheeklast ten opzichte van het inkomen steeds kleiner geworden, meldt het CBS. Lees meer

 • Makelaarsland geschorst als NVM-lid
  by Jaap Hoeve on 10 mei 2022 at 10:01

  Makelaarsland wordt tijdelijk geschorst als lid van de NVM omdat het de traditionele branchegenoten te negatief heeft afgeschilderd in reclamespotjes. Dat heeft de tuchtrechter van de NVM bepaald in een zaak die vorig jaar was aangespannen door een groep concurrerende leden van de beroepsvereniging. Lees meer

 • Marketingmix: dit levert het jouw makelaarskantoor op
  by Jaap Hoeve on 10 mei 2022 at 07:42

  Als makelaar weet je als geen ander hoe belangrijk marketing is voor je bedrijf. Met marketing kun je jouw naamsbekendheid vergroten, sneller woningen verkopen en je bedrijf laten groeien. Lees meer

 • Bijna 70% meer offerteaanvragen voor isolatie in eerste kwartaal
  by Mary Wijnveen on 9 mei 2022 at 08:15

  De interesse van Nederlanders naar het isoleren van de woning steeg in het eerste kwartaal met 79% tov de eerste drie maanden van 2021. Dat blijkt uit onderzoek van Slimster. Lees meer

 • Aantal miljoenenwoningen neemt exponentieel toe
  by Linda Welther on 5 mei 2022 at 10:19

  Het aantal miljoenenwoningen is in 2021 met 69% gestegen. Inmiddels is meer dan 3% van de Nederlandse koopwoningvoorraad een miljoenenwoning; eind 2020 was dit nog geen 2%. Lees meer

Woonomgeving

Hierna volgt een overzicht met interessante links van onze marketingpartners. Shop Exclusief Dutch Design Online. De grootste collectie Dutch Design vind je hier! Koop bijzondere producten van uitsluitend Nederlandse ontwerpers en merken online. Snuffel door onze bijzondere selectie Dutch Design lampen, stoelen, banken, vazen, krukjes, kussens & kleden, meubels en tafels van bekende merken en getalenteerde ontwerpers en geef je interieur of project een héél bijzonder Hollandsch tintje. Een keuken op maat laten maken kunt u het best overlaten aan een specialist. Het liefst leeft u in een omgeving die volledig aansluit op uw wensen. Om die reden is het ook absoluut aan te raden om voor een keuken op maat te gaan. Emmen: Een stad om van te houden. Alles over, en in Emmen op Emmen 0591. Op Bedrijven Emmen staan Emmense top-bedrijven die zich op hun eigen bedrijfspagina aan u presenteren. Hier ziet u ook het laatste nieuws over evenementen, kunt u een restaurant kiezen of plannen maken om eens lekker te gaan winkelen. emmen0591.nl gaat voor kwaliteit en daarom geven de bedrijven precies aan waar ze het állerbeste in zijn.

Nieuwe woning

De laatste woontrends lees je op nieuwewonen.nl. Ben je meer specifiek geïnteresseerd in keukentrends en keukenrenovaties kijk dan eens op deze site voor meer over keukens. Ben jij een echte doe-het-zelver die het grootst aan gaat pakken na de aankoop van een nieuwe woning, dan kun je niet zonder een bouwblog. Wilt u goedkoop uw huis taxeren? Op onze website vind u eenvoudig en snel een goedkope taxatie voor uw woning: https://www.taxatietarieven.nl. Het is lastiger dan ooit om een woning te kopen. Er wordt met enorme bedragen overboden en er zijn zeer veel woningzoekers. Speciaal hiervoor hebben we een training ontwikkeld op https://www.liberoaankoop.nl/webinar. We zien regelmatig dat mensen zichzelf buitensluiten na het kopen van een nieuwe woning. Mensen moeten nog wennen aan de nieuwe sleutels en dit gaat wel eens mis. Heb je een slotenmaker nodig om dit op te lossen? Bel dan Slotenmaker Amersfoort. Wat niet mag ontbreken aan de nieuwe woning is een fijn bed, daarom is een boxspring aanbieding altijd welkom.

Makelaars

Online is veel te vinden over makelaars. Diverse makelaarskantoren zijn gevestigd door het hele land. Een specifiek overzicht van makelaars in Emmen kun je vinden op emmen.linkhotel.nl. Een iets bredere scope van makelaars staat op makelaars-drenthe.linkhotel.nl. En een landelijk overzicht van de beste makelaars vind je op makelaars.linkhotel.nl. Het is belangrijk voor een makelaar om netjes en professioneel voor de dag te komen. Denk hierbij aan bedrukte bedrijfskleding, bijvoorbeeld een mooie polo bedrukt met logo. De eerste indruk is namelijk erg belangrijk. Een interessant artikel, met tips over het kiezen van een goede makelaar kun je lezen bij Beste-keus. Naast een makelaar heb je een goede boekhouder nodig, zoals bijvoorbeeld boekhouder Den Haag of B2B telemarketing.