Huis verkopen

Wil jij je huis verkopen in Emmen? Dan ga je een spannende tijd tegemoet. Er komt een hoop op je af en er moet veel geregeld worden. Alles begint bij de voorbereiding, de hypotheekzaken moeten geregeld worden, bezichtigingen, onderhandelingen en uiteindelijk de overdracht. Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan. Een huis verkopen in Emmen doe je met Makelaardij Noordbarge.

Prijs van je woning bepalen

Voor het bepalen van de juiste verkoopprijs spelen een aantal factoren mee. Zo wordt er gekeken naar object in de buurt en zal het kadaster geraadpleegd dienen te worden. Alleen een makelaar beschikt over vakkennis om een juiste prijsstrategie te voeren. Makelaardij Noordbarge heeft inmiddels 20 jaar ervaring met taxaties, prijsbepalingen en verkoopstrategieën. Wil jij ook de juiste prijs voor je woning bepalen en het meeste uit je woningverkoop halen, spreek dan af met Makelaardij Noordbarge.

Huis verkopen zonder makelaar

Op feestjes komen de verhalen wel eens voorbij van iemand die zijn huis heeft verkocht zonder tussenkomst van een makelaar. Voor sommige mensen is dit inderdaad een mogelijkheid, maar vergeet niet dat je dan over nogal wat kennis moet beschikken en deze ook actueel moet houden gelet op veranderende wetgeving. En wat als de koper na de overdracht niet tevreden is? Verborgen gebreken? Kon je op die momenten je makelaar bellen, want die is er om dat op te lossen. Veel mensen gaan het schip in op deze manier en hebben achteraf spijt van het verkopen zonder makelaar. De makelaar heeft niet voor niets minstens vier jaar gestuurd op HBO-niveau. Hij is een vakman die als doel heeft de verkoop van jouw woning zo goed en wettelijk mogelijk te laten verlopen.

De heer Fikkert is een aimabel mens, die goed naar de verkoper luistert, een paar goede adviezen ter verbetering heeft gegeven en het verkoopproces voortdurend me zorg heeft begeleid. Uitermate tevreden. Aanbevolen.

P. van Vliet

Ik heb zelf een koper gevonden voor mijn huis

Soms is publicatie op Funda niet nodig om je huis te verkopen. Het kan voorkomen dat je al een koper hebt gevonden, dat kan ook een familielid zijn of een bekende. In die gevallen staat Makelaardij Noordbarge ook graag voor je klaar. We begrijpen dit soort situaties heel goed en hebben hier volop ervaring mee. We zullen in dergelijke gevallen een aangepaste dienstverlening leveren, maar evengoed is het van hoog belang dat een makelaar meedenkt in de prijsonderhandeling en de koopovereenkomst opstelt. In een koopovereenkomst staan alle gemaakte afspraken:

  • Wie koopt het huis van wie
  • Wat moet er betaald worden
  • Wanneer wordt de woning overgedragen
  • Eventueel extra bepalingen over woning of grond

Afhankelijk van de situatie kunnen er ook afspraken in staan over:

  • Ontbindende voorwaarden
  • Waarborgsom / bankgarantie
  • Wat precies bij de woning hoort en wat niet
  • Erfdienstbaarheid, recht van overpad

Huis verkopen in Emmen?

Dat doe samen je met Makelaarbij Noordbarge. Wij staan je bij, vanaf de eerste kop koffie tot aan de overdracht bij de notaris. Benieuwd naar onze persoonlijke benadering? Maak dan vandaag nog een afspraak om kennis te maken.

NEEM CONTACT OP