Goedkope makelaar

U bent op zoek naar een makelaar in Emmen omdat u overweegt uw woning te gaan verkopen. Natuurlijk wilt u een goede makelaar zodat u weet dat uw verkoop in goede handen is. Maar ook zeker zo belangrijk is de prijs, u wilt graag een goedkope makelaar in Emmen.

Makelaars in Emmen

Emmen is een middelgrote gemeente met zo’n 107.000 inwoners. Een stad met zo veel inwoners heeft ook aardig wat huizen. En waar huizen zijn, zijn makelaars (nodig). Emmen telt daarom aardig wat makelaars die voor u klaar zullen staan bij de verkoop van uw huis. Er zijn een aantal kantoren die al een hele tijd in de stad gevestigd zijn en een aardige reputatie hebben verdiend. Met enige regelmaat wordt er een nieuw kantoor opgericht. U vindt de makelaars in het centrum, maar ook op mooie locaties, in de topbuurten van Emmen. Lees meer over gemeente Emmen.

Verschillende tarieven

Het is lang niet zo dat alle makelaars ongeveer dezelfde tarieven hanteren. Sterker nog, de prijzen lopen enorm uiteen. Volgens de website van Vereniging Eigen Huis bedraagt de vergoeding of courtage die een makelaar aan zijn klant berekent gemiddeld 1,38 % van de verkoopprijs. Hoewel dit een gemiddelde is houdt helaas lang niet iedere makelaar zich daaraan. Ook in Emmen zijn er kantoren die een beduidend hogere courtage vragen. Dit is niet het geval bij Makerlaardij Noordbarge, waar u gegarandeerd bent van een eerlijke courtage, die over het algemeen onder het landelijk gemiddelde zal liggen.

Geen bonusafspraken

Er zijn makelaars die een bonusafspraak beschrijven in de opdrachtovereenkomst. Niet zelden worden hier percentages van maar liefst 10% gerekend voor de makelaar van de extra opbrengst van een woning die niet was voorzien. Makelaardij Noordbarge doet hier niet aan. Afspraak is afspraak. Er wordt van te voren een vaste courtage afgesproken, die staat vast ongeacht voor welke prijs de woning uiteindelijk wordt verkocht.

Prima ervaring. Deskundig en vertrouwenwekkend. Reële vraagprijs en het huis is snel verkocht. Adequate communicatie over het verkoopproces. Niets dan lof. Van harte aanbevolen.

H van der Heide

De laagste opstartkosten

Courtage is slechts een deel van de rekening. Er worden door de makelaar namelijk ook kosten gerekend en tijd geïnvesteerd voordat de verkoop gerealiseerd zal worden. Een woning dient uitgebreid beschreven en gedocumenteerd te worden, vergezeld van foto’s en plattegronden. Online zal de woning op diverse kanalen gepresenteerd worden. Voor dit alles rekent de makelaar de zogeheten opstartkosten. Ook hierin lopen de verschillen uiteen. Echter bij Makelaardij Noordbarge betaalt u de laagste opstartkosten.   

Makelaardij Noordbarge is de goedkoopste makelaar van Emmen

Makelaardij Noordbarge is uniek in zijn soort en als een van de weinige in staat om de allerhoogste kwaliteit en beste verkoopbegeleiding te bieden tegen de allerlaagste prijs. Prijs is niet het enige dat telt en dat hebben zij goed begrepen. Dat kwaliteit niet ten koste hoeft te gaan van de prijs is bij dit kantoor een feit. Transacties rondom een woningverkoop kosten nu eenmaal geld en dan is het fijn als je weet dat nooit te veel betaalt en in goede handen bent.

Wilt u snel in contact komen met een goedkope makelaar in Emmen? Neem dan vandaag nog contact op met Makelaardij Noordbarge.

NEEM CONTACT OP