Deprecated: Required parameter $name follows optional parameter $id_base in /home/u95037p89704/domains/makelaardij-noordbarge.nl/public_html/wp-content/plugins/yes-co-ores-wordpress-plugin/includes/widgets/yog_search_form_widget_abstract.php on line 18
Woning verkopen | Snel, beste prijs! | Makelaardij Noordbarge

Woning verkopen

Een woning verkopen is een ingrijpende aangelegenheid, waarbij veel formele zaken komen kijken. Ons kantoor heeft ruim 20 jaar ervaring en kan u begeleiden bij de verkoop. We nemen uw zorgen uit handen en realiseren altijd de beste verkoopprijs, tegen de laagste kosten. Vele verkopers zijn u voorgegaan en hebben ons beoordeeld met gemiddeld een 9,9. Wilt u de ervaringen van anderen lezen kijk dan eens op de onafhankelijke reviewsite van “Wie is de beste makelaar“.

Deelopdracht, interessant voor u?

Makelaardij Noordbarge biedt u een unieke mogelijkheid. Naast de reguliere makelaarsdiensten tegen een vast tarief geven we u desgewenst de keuze zelf werkzaamheden te verrichten en hiermee te besparen op de makelaarskosten. U betaalt alleen voor de diensten waar u gebruik van wilt maken. Een makelaar werkt normaal gesproken voor een percentage van het verkoop bedrag. U kunt nu berekenen wat u hierop kunt besparen door te kiezen welke werkzaamheden u zelf wilt doen. 

Wij zijn heel tevreden over Carel. Wij raden iedereen aan die zijn huis wil verkopen of een ander huis zou willen kopen, dat via Carl te gaan doen. Voor ons is hij de beste Makelaar van de omgeving.

H en Y Bisschop

Basisdiensten 

Onder basisdiensten verstaan we de diensten die bij de minimumprijs zijn inbegrepen. Uw woning wordt opgenomen en getaxeerd. Uw woning is te zien op makelaardij-noordbarge.nl, huislijn.nl en funda.nl, hiermee garanderend dat uw woning door 85% van internettende woningzoekers opgemerkt wordt. Het zit allemaal bij de startprijs van € 995,- in. U bepaalt zelf welke diensten u verder door de makelaar wil laten verrichten. 

Aanvullende diensten

Naast de basis diensten kunt u nu een hoop besparen door zelf werkzaamheden te verrichten met betrekking tot de verkoop van uw woning. Door bijvoorbeeld zelf foto’s te nemen, de bezichtiging van uw eigen woning te verzorgen of zelf (of evt. samen met de makelaar) een verkoopverhaal op te stellen. U kunt deze diensten in het hier volgende overzicht zelf berekenen. U krijgt hiermee direct een overzicht van de kosten.

We zijn open transparant over de tarieven die we rekenen. Geen verrassingen achteraf, maar gewoon helder vermeld op deze website.

Onderzoek kadaster, milieu, bestemmingsplan, rapport naar verkoper0,13 %
Foto’s maken met professionele camera (t.b.v. websites, presentaties)€ 125,-
Te koop bord bij woning en presentatie in etalage € 0,-
Verkoopbrochures, geredigeerd in kleur aangeleverd in omslag (7 stuks)€ 100,-
Advertenties in overleg, voor kostprijs 1e kleine advertentie met foto in bijv. Zuidenvelder€ 70,-
Bezichtigingen inclusief verkoopbrochure0,55 %
Onderhandelingen inclusief voorbehouden en zekerheden0,14%
Opmaken koopovereenkomst met alle benodigde bijlagen€ 195,-
Voorinspectie/Oplevering, Opmaken koopovereenkomst, levering notaris en nazorg0,2 %
Alle prijzen zijn onder voorbehoud

Bij het doorberekenen van bovenstaande voorbeelden kunt u zien dat zelfs bij volledige afname van de makelaarsdiensten u in vergelijk met anderen nog steeds voordelig uit bent. Bijv. Uw woning is € 250.000,- waard. U neemt alle diensten af, de courtage bedraagt dan bij de doorberekening 1,48 %! Aan u de keus.

Overweegt u ook om uw woning te gaan verkopen? Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen voor alle mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP