Hypotheek

Als u een huis hebt gekocht heeft u een hypotheek nodig. Die hypotheek heeft een forse invloed op uw maandlasten. Het komt vaak voor dat kopers veel tijd en moeite stoppen in de onderhandelingen over de koopprijs van hun woning maar dat men zonder veel zorgen een hypotheek afsluit waarbij uiteindelijk vele duizenden euro’s teveel worden uitgegeven.

Informeer daarom zodra u plannen hebt om een (ander) huis te kopen bij ons hoeveel u kunt financieren en wat de daarbij horende maandlasten zijn. Als u vervolgens uw ideale huis hebt gevonden kiezen we samen met u op basis van uw wensen de voordeligste geldverstrekker en regelen op de snelst mogelijke manier.

Onze makelaarsafdeling heeft daarnaast bijzonder veel kennis op het gebied van woningen en de dingen die bij het kopen van een huis komen kijken. Ook op dat gebied kunnen we u volledig begeleiden. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van hypotheken? Klik dan hier

Deze makelaar is eerlijk, vriendelijk en hulpvaardig. Wij hadden een behoorlijke zoektocht achter de rug en hadden dus ook de nodige makelaars-ervaring verzameld. De heer Fikkert steekt hier met kop en schouders boven uit! Wij zijn zeer tevreden met ons huis.

B. Driessen

NEEM CONTACT OP