Beste makelaar

De beste makelaar in Emmen is Makelaardij Noordbarge. Lees in dit artikel wat Makelaardij Noordbarge zo goed maakt en wat deze makelaar jou te bieden heeft.

Een goede makelaar vind je niet zomaar. Een makelaar heeft een belangrijke taak en moet aan veel eisen voldoen. De makelaarseigenschappen waar de meeste particulieren een hoge waarde aan toekennen zijn lokale woningmarktkennis, lidmaatschap van een branchevereniging, marketingvaardigheden en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit blijkt uit het Vastgoed Trendmeter Onderzoek van Vastgoed en KijkMijnHuis.

Lokale woningmarktkennis

Makelaardij Noorbarge is reeds 2 decennia gevestigd in gemeente Emmen en sinds de oprichting altijd actief geweest in en rondom de gemeente. Met een vestiging in een van de oudste gedeeltes van Emmen, Noorbarge hebben al vele particulieren vanuit heel Drenthe en Zuid-Oost Groningen de weg gevonden voor een goed gesprek met een kop koffie of thee. Hoewel iedereen tegenwoordig zelf kan zoeken naar een woning via Funda blijft echte vakkennis van de lokale markt een onmisbare factor bij het nemen van beslissingen. De makelaars van Makelaardij Noordbarge kennen Zuid-Oost Drenthe en met name Emmen als geen ander. Wilt u kopen of verkopen in of rondom Emmen? Dan bent u bij Makelaardij Noordbarge aan het juiste adres.

Lidmaatschap van het register voor makelaars SCVM

Consumenten en zakelijke opdrachtgevers vinden in het SCVM register alle gecertificeerde makelaars onroerende zaken die zich houden aan de SCVM Gedragscode. Voor opdrachtgevers van makelaars controleert SCVM op kwaliteit en accurate, actuele en parate kennis noodzakelijk om het vak van makelaar goed te kunnen uitoefenen. Alleen makelaars die aan de strenge toelatingseisen van SCVM voldoen, worden ingeschreven in het kwaliteitsregister.

SCVM is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die makelaars op persoonlijke titel registreert. Ingeschreven vastgoedmakelaars voldoen aan de eisen van vakbekwaamheid, respecteren de door SCVM opgestelde gedragscode en reglementen, volgen de verplichte Permanente Educatie en onderwerpen zich aan het tuchtrecht van de Tuchtcommissie Vastgoedprofessionals.

De hierdoor opgedane kennis is een belangrijke meerwaarde die een goede makelaar onderscheidt van de rest. Tevens vinden veel particulieren het belangrijk dat een makelaar een fysiek kantoor heeft. Bij Makelaardij Noorbarge bent u van harte welkom in de stijlvolle 19e -eeuwse verbouwde boerderij.

Carel is bereikbaar van ‘ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Hij zet in op een reรซle vraagprijs en probeert zich daar dan ook aan te houden. Daarnaast luistert hij goed naar de wensen van de klant. Zowel als aan- en verkoop makelaar zal ik Carel adviseren. Hij weet er voor te zorgen dan alle partijen met een tevreden gevoel de overdracht ervaren. Ik heb het gehele traject als dienstverlenend, informeel en zeer prettig ervaren.

M Dolstra

Marketingvaardigheden

Marketing is belangrijk in de makelaardij en het internet is tegenwoordig het allerbelangrijkste kanaal voor publicaties van woningen. Bij Makelaardij Noordbarge is de vereiste marketingkennis in overvloed in huis. Door het gebruik van de juiste software en inzet van kennis wordt uw woning gepubliceerd op alle bekende, maar ook minder bekende kanalen. Uiteraard op Funda, Jaap.nl en Marktplaats. Maar ook bijvoorbeeld op Pararius, Huislijn.nl, Mijnhuiszaken en nog tal van andere kanalen. Biedt u uw woning ter verkoop aan via Makelaardij Noordbarge? Dan zal iedereen het weten!

Persoonlijke benadering

Een van de kenmerken die het meest gewaardeerd wordt door klanten aan Makelaardij Noordbarge is de persoonlijke benadering. U hebt in principe altijd contact met dezelfde makelaar vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan de overdracht bij de notaris. De makelaar leert u kennen en u hem. We zijn altijd bereikbaar voor onze klanten en dat stopt niet om 17:00 uur. Via telefoon, e-mail of persoonlijk staan we 7 dagen per week, tot in de avonduren voor onze klanten klaar. Soms is er spoed, soms zijn er twijfels, wij weten als geen ander hoe belangrijk het dan is om de makelaar ook na 17:00 uur even te kunnen spreken. En dat kan alleen bij ons.

De beste makelaar in Emmen is Makelaardij Noordbarge. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor alle mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP